Az Onlinepay Gateway bankkártyás fizetési lehetőség önálló program amely nagy rendelkezésű szerverünkön fut. Illeszthető VirtueMart 1 és VirtueMart 2 webáruházhoz is. Természetesen más webáruházhoz is illeszthető, sőt egyedi programozású oldalakhoz is egyszerű PHP és SQL ismeretekkel az illesztés nem jelenthet problémát.
Amennyiben mégis szükséges lenne szakemberünk támogatása és illesztési programozásra, minimális külön díj ellenében ezt megtesszük Ön helyett. 

A Budapest Bank kártyaelfogadási rendszeréhez illesztett OnlinePay Gateway komponens a csatlakozás minden fázisában megfelelt.

komp nagy 3b
kartya_MasterCardkartya_visakartya_visaelectron
Ahhoz, hogy a Budapest Bank internetes kártyaelfogadás szolgáltatását (VPOS) igénybevehesse szerződést kell kötnie a Budapest Bankkal. Ennek folyamata:
 - Jelentkezzen a Budapest Bank VPOS oldalán
és a Budapest Bank hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a szerződéskötés ügyében.
A szerződéskötéstől - ideális esetben - kb. 1-2 héten belül webáruháza weboldala már képes lesz bankkártyás fizetés bonyolítására. Amennyiben a Budapest Bankkal és az Onlinepay Gateway bankkártyás fizetéssel is megtörtént a szerződés megkötésre, kérjük küldje el a bank által küldött csatlakozási lépéseket tartalmazó e-mailt.
 
Amennyiben csak kipróbálni akarja a szolgátatást kérjük jelezze elérhetőségünkön.
Visszatérő URL- megadásánál /returnok.php -t illetve /returnfail.php -t kell megadni.
  

Miért válassza az Onlinepay Bankkártyás fizetési Gateway szolgáltatását?
 
A választ ide kattintva megtudhatja.